DSC_6924

Voor al Uw onderhoud

De Audi specialist van de Bommelerwaard . 

Erik Satter

Wie is Erik Satter?

Erik Satter Auto's is 1996 opgericht door Erik Satter en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in met name Audi personen auto's en daarnaast ook Volkswagen, Seat en Skoda .

De voorraad van ca. 25 jonge gebruikte auto’s zijn veelal Audi en diverse andere merken. Kijk voor onze actuele voorraad bij occasions. Kom eens langs aan De Hoef 1 in Gameren, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie van uw Audi, Volkswagen Seat of Skoda

Onze werkplaats is uitstekend uitgerust met moderne diagnose apparatuur zodat onderhoud ,reparatie en diagnose goed en zorgvuldig en correct uitgevoerd kan worden. Afhandeling en reparaties van schades van zowel ruiten en/of plaatwerk worden in eigen werkplaats verzorgt. Ook onderhoud en reparatie van airco's wordt in eigen werkplaats gedaan.

Bij Erik Satter gaat de kwaliteit vóór de prijs!

Voor lichtmetalen velgen en de bijbehorende banden kunt U ook bij Erik Satter terecht. Erik zorgt voor een uitstekend staaltje vakmanschap en zijn zeer ervaren in het onderhouden en repareren van uw auto.

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze optimale service en kwaliteit. APK, onderhoud, afleveringswerkzaamheden en after-sales zijn bij Erik Satter een sterk punt. Hierbij gaat de kwaliteit vóór de prijs!

Erik Satter Auto's logo
Erik Satter Auto's