DSC_2317

Optimale service, optimale kwaliteit .

De Audi specialist van de Bommelerwaard

DSC_2477

Kwaliteit staat voorop.

Audi onderhoud bij dé Audi garage van Wijk en Aalburg en omgeving
Wijk en Aalburg

Erik Satter voor onderhoud aan uw Audi

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor uw Audi in Wijk en Aalburg? Dan bent u bij Erik Satter Auto's aan het juiste adres. Wanneer u dure reparaties wilt voorkomen is het belangrijk dat u, uw occasion eens in de zoveel tijd voorziet van een onderhoudsbeurt.  Erik Satter Auto’s is een bekend begrip in Wijk en Aalburg als het gaat om occasions, reparaties en onderhoud. Daarnaast kunt u ook voor APK terecht bij Erik Satter Auto's. Bij ons gaat de kwaliteit vóór de prijs. Door dit in combinatie met onze kwaliteit en service weten onze klanten ons te vinden. Wilt u een auto kopen of afspraak maken voor reparatie of onderhoud? Kom dan eens langs, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Audi onderhoud voor een topconditie

Tijdig en regelmatig onderhoud aan uw Audi is van belang om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw auto. Graag houden wij uw auto in topconditie en voorkomen wij onveilige situaties. Afhankelijk van de auto voeren wij verschillende werkzaamheden uit in onze eigen werkplaats, zoals:

  • Controle van de remmen
  • Inspectie van de vloeistoffen
  • Reparatie van slijtagedelen
  • Onvoorziene reparaties

Ons team beschikt over de juiste kennis en werkt met modern apparatuur om Audi onderhoud nauwkeurig uit te kunnen voeren.

Audi onderhoud en reparatie

Naast onderhoud aan uw Audi kunnen wij in onze werkplaats ook reparaties uitvoeren.  Is schadeherstel noodzakelijk? Kies dan voor Erik Satter Auto's in Wijk en Aalburg.  Werken bepaalde onderdelen van uw auto niet naar behoren? Ons team draagt zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto. Uiteraard krijgt u bij ons garantie op de onderdelen en op de verrichte werkzaamheden. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoekje aan onze garage.

Neem contact op

 logo

Stel uw vraag

Audi onderhoud | Wijk en Aalburg