Optimale service, optimale kwaliteit .

De Audi specialist van de Bommelerwaard

Kwaliteit staat voorop.

Professioneel VW onderhoud door Erik Satter Auto's, dan weet u zeker dat u niet te veel betaald

VW onderhoud aan De Hoef 1 in GamerenVW onderhoud uit laten voeren door een garage die gespecialiseerd is in Volkswagens? Professioneel onderhoud volgens het boekje zonder teveel te moeten betalen? Daarvoor moet u beslist bij Erik Satter Auto’s zijn. Als garage zijn wij al sinds 1996 een bekend begrip in de omgeving. Wij houden ons bezig met in- en verkoop van bekende en goede automerken zoals Audi en Volkswagen.

Een eigen werkplaats in Gameren met moderne apparatuur voor VW onderhoud

Ook onderhoud, reparatie en APK voeren wij uit. Onze werkplaats is uitstekend uitgerust met moderne diagnose apparatuur zodat onze werkzaamheden goed , zorgvuldig en correct uitgevoerd kunnen worden. Afhandeling en reparaties van schades van zowel ruiten en/of plaatwerk worden in eigen werkplaats verzorgt. Benieuwd? Een afspraak voor VW onderhoud? Kom bij ons langs aan De Hoef 1 in Gameren of maak online een afspraak.

Zorg dat u veilig op de weg bent en laat op tijd en regelmatig uw VW onderhouden

Het tijdig en regelmatig onderhouden van uw auto is van belang voor de technische staat van het voertuig. Daarnaast zorgt het voor veiligheid in het verkeer en voorkomt u dure reparaties. Heeft u een Volkswagen? Zoekt u een garage voor VW onderhoud? Maak dan een afspraak. Via onze website kunt u online een afspraak maken voor VW onderhoud door de volgende gegevens in te vullen:

  • Soort onderhoud
  • Kenteken
  • KM stand
  • Uw persoonlijke gegevens

Kunt u niet zonder een auto? Dan regelen wij vervangend vervoer voor u.

Maak a.u.b. uw keuze: