DSC_2317

Optimale service, optimale kwaliteit .

De Audi specialist van de Bommelerwaard

DSC_2477

Kwaliteit staat voorop.

VW onderhoud in de buurt van Maaspoort met moderne diagnose apparatuur
Maaspoort

VW onderhoud in de buurt van Maaspoort met moderne diagnose apparatuur

VW onderhoud bij u in de buurt van Maaspoort? Op zoek naar een garage in de buurt van Maaspoort die gespecialiseerd is in Volkswagens? Tijdig en regelmatig onderhoud van uw auto is van belang. Erik Satter Auto’s weet hier als geen ander raad mee en verzorgd professioneel VW onderhoud met moderne diagnose apparatuur. Of het nu gaat om een kleine of grote onderhoudsbeurt, wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Hiermee rijdt u op een veilige wijze en verkleint u de kans op pech onderweg en hoge reparatiekosten. VW onderhoud? Maak dan online een afspraak met onze garage in de buurt van Maaspoort. Ons team beschikt over de juiste kennis van dit mooie automerk en zet dit graag in.

VW onderhoud volgens het boekje

VW onderhoud voeren wij in onze werkplaats in de buurt van Maaspoort uit volgens het boekje. Zo controleren wij de auto op bepaalde onderdelen zoals:

  • Rem
  • Uitlaat
  • Distributieriem
  • Accu
  • Olie

In geval dat wij defecten tegenkomen zullen wij dit, in overleg met u, repareren. We maken gebruik van originele onderdelen en kunnen vooraf een heldere prijsindicatie geven. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Bovendien krijgt u garantie op de onderdelen en op de verrichte werkzaamheden.

VW onderhoud door gekwalificeerde monteurs

VW onderhoud wordt door onze gekwalificeerde monteurs uitgevoerd. Hierbij houden wij de intervallen van de fabrikant aan. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw auto, optimale conditie en minder reparatiekosten. Heeft u last van een storing? Hoort u een raar geluid in de auto? Werkt iets niet naar behoren? Door onze kennis en ervaring weten wij als geen ander wat te doen. Onze werkplaats is uitstekend uitgerust met moderne diagnose apparatuur zodat onderhoud, reparatie en diagnose goed en zorgvuldig en correct uitgevoerd kan worden. Maak online een afspraak of kom bij ons langs in de buurt van Maaspoort.

Neem contact op

 logo

Stel uw vraag

VW onderhoud | Maaspoort