DSC_2317

Optimale service, optimale kwaliteit .

De Audi specialist van de Bommelerwaard

DSC_2477

Kwaliteit staat voorop.

VW specialist in de buurt van Wijk en Aalburg voor de beste service!
Wijk en Aalburg

VW specialist in de buurt van Wijk en Aalburg voor de beste service!

VW specialist in de buurt van [PLAATNAAM] die voor u een auto zoekt? Voor een goed en betaalbaar aanbod VW occasions in de buurt van Wijk en Aalburg moet u beslist bij Erik Satter Auto’s zijn. Erik Satter Auto’s houdt zich al sinds 1996 bezig met bekende merken zoals Volkswagen maar ook Audi, Seat en Skoda. Onze voorraad van ong. 25 jonge gebruikte auto’s bestaat dan ook uit deze merken. Via onze website kunt u onze occasions bekijken. Zit er geen auto voor u bij? Dan kunnen wij een geschikte auto voor u zoeken door middel van een zoekopdracht. U kunt deze zoekopdracht op onze website invullen. Geef uw wensen aan op het gebied van:

  • Merk
  • Type
  • KM stand
  • Prijs
  • Kleur

Maar ook eventuele andere wensen. Aan de hand hiervan kunnen wij gericht voor u gaan zoeken.

VW specialist voor de beste service

In onze eigen werkplaats in de buurt van Wijk en Aalburg beschikken wij over alle moderne apparatuur om uw VW weer in top conditie te krijgen. Daarnaast wordt ons team regelmatig bijgeschoold waardoor zij beschikken over de juiste technische kennis. Wij weten correct en vakkundig met Volkswagens om te gaan. Daarbij gaat kwaliteit voor de prijs! Dus bent u op zoek naar dé VW specialist van Wijk en Aalburg en omgeving? Bel of kom naar Erik Satter Auto's.

VW specialist voor schadeherstel

Bent u betrokken geweest bij een aanrijding? Per ongeluk een paaltje geraakt? Schade is vervelend en komt altijd ongelegen. Het is van belang dat u dit direct laat herstellen door een echte VW specialist in de buurt van Wijk en Aalburg. Afhankelijk van de soort schade zetten wij passende schadeherstel werkzaamheden in. Of het nu gaat om kleine of grote schade, wij zorgen voor deskundige afhandeling zodat u weer veilig de weg op kunt.

Neem contact op

 logo

Stel uw vraag

VW specialist | Wijk en Aalburg